Maria Bäckström...

Pizzafredag!

Kategori: Allmänt

Träningsvärken är t.o.t.a.l. Samtidigt som armar, axlar, och ben smärtar och ömmar så är det skönt på nåt sätt. Man blir påminnd om att man faktiskt har gjort något bra för sin kropp, trots att man har ont :)
 
Innan gårdagens styrkepass gjorde jag och Mattias premiär i backen. Än så länge är det bara typ tre backar öppna så det fanns inte så där jättemycket att välja på. Det blev två åk, sen protesterade fossingarna. Mina nya pjäxor är långt från inkörda så det var jag beredd på. Det var mest kul att bara komma ut och ha gjort dom första åken.
 
Senare på kvällen var vi ut och käkade på stället som säljer dryga 900 pizzor på nyårsdagen - Werséns. Stenungsbakade pizzor med moderna och roliga fyllningar. Jag slog självklart till på en salamipizza med ruccola, mozzarella och svarta kalamataoliver. Utöver pizza finns det givetvis en ala carte meny med för- och varmrätter och desserter. Mattias åt en trevlig charktallrik med hemstoppad korv, potatis, surkål, dijon, och rödvinsås. (Choucroute är namnet på rätten...)
 
 
Kvällen avslutades med italiensk marängswiss och goda drinkar på Supper.
 
När vi kom hem möttes vi som vanligt av en helt överlycklig hund som viftade med typ hela kroppen för att visa hur glad han var! :) Vi lekte med pinnen utomhus en stund, sen rasade vi i säng alla tre :)
 
 
Nu vankas det fika på byn! :)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: