Maria Bäckström...

Anna möbelerar om.

Kategori: Jobb.

 
 
Ska du flytta och behöver tips och råd med inredning/möblemang i den nya bostaden? Har du kört fast hemma och vill pigga upp den befintliga bostaden? Eller ska du kanske sälja, och behöver få hjälp med förbättrande åtgärder som kan locka köpare till just din bostad?  
 
Min kompis Anna jobbar som inredare och är otroligt duktig. Hon hjäpte oss när vi skulle sälja Brändströmsgatan, och gjorde underverk med lägenheten, utifrån det vi redan hade. Allt från att ta mattan från golvet och sätta den på väggen, switcha gardiner mellan två rum, till att byta glödlampa till en svagare watt/mjukare ljus/el dyl. Små förändringar som gör stor skillnad! 
 
Nu till julen är det perfekt att köpa en sån här tjänst och ge bort i julklapp;
-Till lillasyster som ska flytta hemifrån - när man är vuxen får man bestämma själv men rosa är inte alltid optimalt
-Till brorsan och hans tjej som har köpt sin första lägenhet tillsammans - att förena två hem i ett nytt kan innebära ett tredje världskrig.  
-Till mamma och pappa som ska sälja huset och flytta till landet. Har man bott på samma ställe i 28 år så kan det vara svårt att se att bården med vinrankor och äpplen, bröstpanelen i furu, och den vinröda skinnsoffan inte tilltalar yngre par. 
-Till sonen som behöver utnyttja ytan till max i den lilla studentlyan, och samtidigt få ett harmoniskt, lugnt hem med utrymme för studier. 
 
 
Gå in på Anna möblerar om och bli inspirerad av Annas bilder, där finns också kontaktinfo om du skulle vara intresserad av att anlita henne :) 
 
 

Kommentarer

  • Anna säger:

    Men gulle dej <3
    Tack så jättemycket för alla fina ord!
    Tusen kramar å pussar tillbaka till dej

    2013-11-13 | 21:52:37

Kommentera inlägget här: