Maria Bäckström...

8/8

Kategori: Jobb.

Söndagkväll. Jag har hunnit städa hela lägenheten, varit och inhandlat föda på den lokala varuaffären. Den tillfälliga sysselsättningen på Brändströmsgatan innefattar TV-underhållning. Mina tre favoritkanaler visar en brittisk version av Top Model, en brittisk version av Robinson, och slutligen Lotta på Liseberg, som för övrigt är den rip-offen ever. Hallå..allsång på skansen??

Hur som helst. Tankarna kring hösten börjar sprida sig i knoppen, och för tillfället råder krig mellan alla mina viljor. En del av mig vill tillbaka till Åre, samtidigt som jag också vill prova vingarna i Stockholm, och den största delen av mig vill såklart stanna här i trygga underbara Gävle. Alla alternativ har fördelar och nackdelar, men inget av dom känns självklart för tillfället. Det blir mycket vrida och vända på saker och ting. Dessvärre har jag inte så mycket tid på mig, eftersom att arbetsgivarna vill ha ansökningarna typ i slutet på Augusti. Sen finns det ju en till del av mig, som har en helt egen vilja, och han heter Mattias <3 Citat från två av dom klokaste människorna jag känner Mamma Eva och Pappa Ola: "Det löser sig, sa han som sket i badkaret" och "Det är dumt att oroa sig för nåt som kanske inte kommer hända"

Snart tre månader har gått sen vi kom hem och sen dess har jag hunnit slutföra i alla fall några projekt. Här är ett av dom.

Före:

Köpte fyra väldigt välbyggda men ack så fula stolar på Erikshjälpen för 260:- Efter lite färg och tyg ser de ut så här.

 

Stolarna är målade med en halvblank lackfärg från Alcro som är bruten i nyansen "Tyll", som är svagt svagt blekrosa. Tyget är en stuvbit som jag hittade på Rusta för 99:-

Projekt nr 2.Klädd sänggavel som jag har gjort själv. Stommen är helt vanlig spånskiva, som jag klädde med ett täcke som jag inte använde. Tyget som jag klädde den med är från IKEA och heter Rosmarie, 69:-/m. Tack Anna och Mathias på Coop Bygg för hjälpen med spånskivan och tack Tobbe för min fina häftpistol :)

Jag har en del andra projekt på G också men jag hinner liksom inte fota allting. Men jag ska skärpa mig :)

Tack för idag, slut för idag. Amore/M