Maria Bäckström...

Veckosopslut.

Kategori: Jobb.

Ligger som ett slakt på kökssoffan. Surfar runt som besatt på alla möjliga bostadsidor. Försöker planera en framtid som i nuläget är alldeles för avlägsen för att kunna se in i. Vi har det helt fantastiskt här i Hagaström, och är mycket tacksamma över möjligheten att kunna mellanlanda här. Men känslan av att hela tiden bo "tillfälligt" börjar gnava lite grann. Man vet varken ut eller in när man letar efter saker/kläder/skor som man kanske har någonstans, och har man tur så har man valt rätt säck i det hav av sopsäckar våra stackars tillhörigheter bor i just nu. Man orkar inte packa upp allt, det ska ändå ner i väskor snart. Och det som är uppackat orkar inte ens jag, garderobs-hitler, hålla ordning på för det ska också ner i väskor om dryga sex veckor. Då är det dags för Gotland minsann. Längtar lite. Det pirrar till lite i magen när jag tänker på det. Det ska bli roligt, intensivt, slitigt, lärorikt, stressigt, varmt, och igen - roligt! :)
 
Förhoppningsvis kan man se klart efter Gotlandsvistelsen. "Japp, självklart ska vi till Åre igen!" eller "Nu får det räcka..." 
 
Och så tjugohundratrettons första riktigt stora höjdpunkt. Ellie Sigrid Jonnalie Björks dop <3
 
 
 
 
 
 
Ellie var superduktig under hela dopet, och var mest allmänt nöjd :)
 
På kvällen grillade vi hemma hos storebror och fru jennifer i deras nya jättejättefina hus!
 
 
 
 
 
Imorse när vi nyss hade vaknat kom Pappa Jocke med den här gobiten och la henne mellan oss <3
Efter frukost var det dags att packa väskorna och åka mot Bergvik för att hämta upp våran älsklingsvovve. Zack gjorde sig illa fredags, han fick ett litet skärsår på tassen som blödde ganska rejält. Efter tips och råd från jourhavande veterinär och lite omplåstring så var allt bra igen, men det skar ändå lite i hjärtat att lämna vovvis när han gick runt med ett litet bandage på lill-tassen. (Jag veeeeet, att jag är fjantig. Det hör till.)
 
Han hade som tur var inte ont på något sätt, han tyckte mest att det var drygt när jag skulle böka på honom bandaget och knäppa kort på honom, hihi :)
 
 
Ögonsvid. Pyss å gonatt, och tack igen Jocke och Jennifer för ett jättefint dop, husrum, och en trevlig grillkväll! <3

Kommentarer


Kommentera inlägget här: