Maria Bäckström...

Växtvärk.

Kategori: Jobb.

Hola si.
Idag har jag inte gjort många knop. Gårdagens söndags-hockey-fest slutade sent och blött på interpool. Jag sladdade in på Brändströmsgatan vid två snåret med en punkad cykel, trasigt lås och en promillenivå som skulle få nykerhetsförbundet att gå i strejk. Kvällen i sig var mycket trevlig och innehöll det nödvändiga; Ett berg plockmat, och ett ännu större berg med dryck av varierande slag och styrka, nöje (denna kväll i form av hockey) och en massa skratt. Summa summarum så har alltså gårdagens sviter stört min vardagsform något och nu sitter jag äntligen i sängen med Zack vid min sida. Mattias sitter vid sin nya flickvän och sitt nya fritidsintresse Counter Strike...inget mer att orda om det.


I år har jag, som nästan varje år, odlat lite. Det börjar alltid med en massa småplantor och sen inser jag att jag bor i en liten skolåda och inte kan leva som en katt-tant med en massa växter överallt och slänger till slut 75% av dom.
Ett par tappra stackare har dock överlevt min massaker och dom växer så att det bara knakar.Sockerärtor och morötter stoltserar i köksfönstret. Har gräslök där också men den var så ful så den fick inte vara med på bild. Medans jag ändå langar bilder som värsta Bingo-fotografen ska jag passa på att visa vad jag sysselsatte mig med häromdagen...


Sen vi satte in öppna hyllor i köket har jag fått nippran på att ha allting i burkar. Glasburkar, plåtburkar, keramikburkar - you name it! Dessvärre har jag inte lock till alla burkarna, eftersom att merparten av dom är urdiskade syltburkar o.s.v. Så jag gjorde som förr i tiden; till höger är det tyg tillsammans med tunnt rep som agerar lock. På den i mitten är det bakplåtspapper, och på den till vänster är det en bullform. Den fantastiskt fina plåtburken längst till höger är köpt på madame nyberg i valbo! Magisk affär som man kan hitta lite allt möjligt i, lätt värt ett besök om man är i närheten.


Tack för idag, slut för idag :)

Bildkavalkad.

Kategori: Jobb.

Jag tror...att det här är ungefär femte gången jag sätter mig ner för att försöka åstadkomma någon form av uppdatering. Det har varit full rulle sen dag ett här hemma, och man lär verkligen passa på att få saker och ting gjorda när han sover. Zack är en helt otroligt härlig liten kille; social, orädd, rolig, lättlärd, vacker, sprallig, snäll, och fortfarande lite mammig :)
På söndag har han varit våran i hela tre veckor, och han har redan växt skrämmande mycket! Jag har insett nu att den här valptiden kommer gå mycket fortare än vad jag har tänkt, så det är bäst att ta vara på den :) Iphone kameran har gått varm och här är några av bilderna på våran lilla svarta prins ! :)


På plats hemma hos Mia i Älvsjö, 25/3 när vi äntligen skulle få hämta hem Zack :)


Hemma efter en lång bilresa. Zack sitter och iaktar sin nya husse med spänning.


Boloungern-premiär :) (Det röda är min tumme. Sorry.)


Slocknar på v-rumsgolvet. Första natten på Brändströmsgatan gick högt över förväntan.


Morgonen därefter vaknade vi allihopa halv sju och kunde inte somna om, så vi drog till Statoil Hagaström och tvättade bilen :)


Den här morgonen fick Zack vara en stund med oss i sängen, behöver jag säga att Mattias inte var med på den idén?


Efter våran första längre promenad - Brändströmsgatan -> Stan - så var Zack helt slut så lillis fick sitta i cykelkorgen på vägen hem :)


Zack har hittat sitt favvo-gräv-ställe; under grannens balkong är det jordigt och trevligt. Där spenderar han och Bob mycket tid när dom leker här på Brändströmsgatan :)


Och här vid stenen är deras andra favvo-ställe :)


Vill man inte gräva kan man alltid ha dragkamp. Zack har ansiktet hitåt, och valpen med nithalsbandet är alltså brorsan till Zack; Bob.


Anna och Bob med hans jordiga nos :)


Avslutar med en bild på han och mig. Kärlek.