Maria Bäckström...

Balkongfjong.

Kategori: Livet.

Åh strålande nyheter! Balkongerna på Brändströmsgatan kommer att renoveras, förutsatt att ansökan om bygglov går igenom. De nya balkongerna ska vara inglasade, och det bästa av allt...de kommer att vara nästan 8kvm stora! Visste att de skulle bli större, men 8kvm var mycket mer än jag någonsin kunde tänka mig! Vad jag har hört (hetaste topicen bland grannarna på Brändströms) så kommer balkongerna vara inglasade på ett sådant sätt att det inte blir en massa balkar och grejer som det kan vara ibland, utan ska bestå så mycket som möjligt av glas. Givetvis kommer hyran att höjas, men en femhundring extra i månaden för 8 kvm extra? Japp. Taget.
 
Lite svårt att tänka sig hur den färdiga balkongen kommer att se ut men blir den så här är det bara att jubla.
Undra om dom kan fixa havsutsikt på samma gång?
 
En härlig soffa med en massa härliga kuddar kommer ha en given plats på våran balkong. Gillar dom skira tygerna som skyddar lite, men samtidigt släpper genom ljus. Någonting som också kommer att finnas på balkongen, så att man kan äta balkongfrukost i mässingen, hihi ;) 
 
Givet nr. 2: Ljus. Massvis med ljus.
 
 
 
De gamla balkongerna kommer rivas i September och i maj 2014 ska de nya inglasade balkongerna vara klara att användas. Wöwöwöwöwöwöwöw.
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: