Maria Bäckström...

Januari.

Kategori: Jobb.

Första veckan i Januari har runnit, eller regnat bort är en förklarande mening över huruvida vädret har varit på senaste. Anna och Bob välkomnades på tågstationen av duggregn och blixthalka. Eftersom att vi inte hade planerat någon skidåkning så gjorde det egentligen ingenting. Vi åkte hem, tände en brasa, grillade korv, tog en öl - mysfaktorn var skyhög denna eftermiddag. Kvällen spenderades på Werséns, Supper och Dahlboms. I förrgår kväll var vi ut på måndagsklubben, ett samarbete mellan Supper och TOTT. Skulle man råka vara i Åre på veckans första dag, så rekommenderar jag starkt att man tar sig upp dit. Igår spelade Felix Da Housecat, han satte ribban rejält högt för kommande dj´s den här säsongen.
 
Igår tog vi en liten roadtrip till Järpen. Det finns ett par loppisar där, nån prylbutik samt en riktigt bra inredningsaffär. Väl på plats i Järpen, insåg vi rätt snart att dom ställen vi hade tänkt besöka hade stängt på måndagar och tisdagar. Trots detta gjorde vi ett par fynd.
 
Vet inte riktigt vad det kallas men man har den vid öppna spisen. Denna pjäs hittade jag på Bikupan (Röda Korset) för 50:-. Tio poäng. MInst.
 
 
Den här otroligt vackra baljan hittade vi på Strandboden. Vi blev båda helt förälskad i den, men samtidigt förtvivlade. Jag, för att jag inte har plats för den i Gävle, och efter säsongen inte kommer ha någon plats för den. Och Anna för att hon ville ha den i kollo till våren, men kunde inte få med sig den hem på tåget. Bäckström fick en snilleblixt, och så slängde vi upp 85kr var och köpte den tillsammans. Till våren när vi inte behöver den längre får den flytta hem till Svanhuset i Gävle :) Och det bästa med Strandboden, priserna - denna pjäs kostade alltså 170 kronor.
 
Denna ljuvliga ljuslykta kostade inte mer än 49:-!
 
Bob och Zack busar i snön.
 
Imorgon ska vi lämna in bilen på service i Östersund. För att fördriva lite tid, ska vi unna oss en hotellfrukost på Clarion i stan. Och trotts att vi kommer att vara ruggigt trötta (bilen ska vara där klockan sju ;) så ska det bli skönt att komma från byn en stund och se något annat.
 
Lunchdags - hej!
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: