Maria Bäckström...

13.

Kategori: Livet.


Pang! Har precis landat i soffan, efter en dag i Östersund. Våran bil blev klar idag så strax innan lunch begav vi oss dit. Angående bilen så har dom inte hittat något egentligt fel. Vanligtvis när man felsöker en bil, får man upp en felkod. Bilen talar om vad som är fel, tex. PL7823. Men när dom felsökte våran bil fick dom bara upp PL0000. Chefsmekanikern som har gått den absolut högsta utbildningen i Audis internutbilningar, har aldrig någonsin varit med om något liknande. Men efter analyser och rådfrågningar från fabriken i Tyskland så har dom till slut slagit fast att det enda som kan utlösa att motorlampan lyser är en felaktig insprutning. Därför har man bytt luftmassemätaren idag och nu är det bara att hålla tummarna för att det här vara sista gången vi behöver besöka verkstaden på ett tag framöver. Tack vare nybilsgaranti och mobilitetsgaranti fick vi bärgning, lånebil, felsökning, reservdelar, och arbetskostnad, samt montering av en stänkskärm som hade lossnat - helt kostnasfritt. Tack Berners i Östersund, bilhandlare har mycket att lära av er! :)

Som alltid på en ledig kväll, ägnar jag minst en timme åt att finkamma alla kända bostadsförmedlingars hemsidor. Dessvärre dyker det inte upp mycket nytt mellan gångerna. Anmäler oss till hyresrätter lite titt som tätt på gavlegårdarnas hemsida, och hittar man något man skulle kunna tänka sig att köpa så finns det alltid något att gnälla på - för litet, för dyrt, för ocentralt, för mycket rust o.s.v. Har anmält oss ett par gånger på Aberdeens hemsida också. Deras intresseanmälan kräver en roman typ, och sen får man ett mail efter tre veckor där det står att lägenheten har gått till en annan sökande. Lite oklart vad dom har för kösystem. Hur som helst. Fram tills att vi hittar pärlan fortsätter jag drömma om walk-in-closets, köksöar och en stooooor vit helkaklad tvättstuga :)
 
 
 
Och med det vill jag också lägga ut en krok i cyberspace. Vi söker boende någorlunda centralt i Gävle eller Sandviken, i princip allt är av intresse, enda undantaget är andrahands boenden, och tidsbestämda boenden.
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: