Maria Bäckström...

Gävle by night.

Kategori: Allmänt

Att vara trött är bara förnamnet denna angenäma Måndagkväll. Tänkte dela med mig av några inte så genomtänkta meningar innan vi packar ner datorerna för avfärd 60 mil nordväst. Igår åt vi traditionsenlig söndagsmiddag med vänner på Helt Enkelt. Eftersom att vi åker imorgon så vart det automatiskt som en liten avskedsmiddag. God mat, sprattelvatten, och spontanfest som slutade i Goyas lokaler med en massa tokskallar, ledde till att agendan idag sköts upp av en mycket ihärdig huvudvärk. 
Stort tack till min underbara sambo som var betydligt piggare än mig, han tog glatt på sig att städa av toaletten, slänga soporna o.s.v. Sysslor som man inte är så sugen på en sån här dag när kräkreflexerna är lite extra lättretliga. 
 
Nu har vi hur som helst packat ihop det vi ska ha med oss. Packat det som ska ner i källaren. Och jag har faktiskt, dom som känner mig kommer aldrig tro det här, slängt en hel del grejjer också. Känner mig alltid så befriad när jag har gjort mig av med saker som jag inte använder. Kände mig så duktig att jag unnade mig två tröjor på H&M i eftermiddags ;) Klockan 08.00 ska vi hämta släpet, lasta det, rasta lill-vilden, och sen är det dags. Var hem till Anna och Gabriel en snabbis ikväll så att pojkarna fick leka en sväng innan vi åker...skar lite i hjärtat när jag fick slita med mig Zack ut genom dörren när vi skulle åka hem. I samma sekund som jag öppnar porten och säger hej då till Anna slås jag av doften som är hemma för mig - mustiga, mörkbruna, rostade kaffebönor :)
 
 
 
 
Hade tänkt skriva några rader om SHM-konserten också, tar det nästa gång när jag bloggar från min dator - so long! 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: