Maria Bäckström...

6 timmar och 15 minuter senare.

Kategori: Jobb.

Söndagkväll.
 
På soffan ligger en helt utslagen kille och på köksgolvet ligger en till utslagen kille. När klockan stod på 15:45 rullade vi in i Gävle efter en mycket långdragen bilresa från Åre. Det tog inte längre tid än vanligt, det var bara seg-t. Vi hade alla sovit på tok för lite, men jag kunde inte sova i bilen. Det gick bara inte.
 
Helgen har gått bra, och det har varit jättekul att få möjligheten att få komma upp och uppleva jobb-åre under lågsäsong. När vi klev ur bilen i torsdagseftermiddag tittade vi oss omkring. Inte en människa i syne. Som sagt - lågsäsong. Skulle gissa på att det bor drygt 2000 pers i Åre året om. Under högsäsong tänker jag inte ens gissa.
 
Jag hade även en stund över till att åka till lägenheten där vi ska bo i vinter. Det är en liiiten trea på typ 50kvm, som ligger i botten på en suterängsvilla, inte långt från torpet där vi bodde sist. Väldigt mysig, med två små sovrum, fräscht badrum, samt kök och vardagsrum i öppen planlösning. Inte supercentralt men perfekt med tanke på att vi ska ha lill-vilden med oss upp - lägenheten ligger i en liten "skogsglänta" med fina promenadslingor i närheten. På drygt tio minuter är man nere i byn, och skulle det råka vara snöstorm deluxe får man ta kärran.
 
På tal om bil-skrället, så ringde Bilmetro i fredags och berättade
-att det är sladden som skickar signaler till instrumentpanelen som är trasig. (Har jag för mig att han sa iaf...?)
-att hela kalaset som skulle ha slutat på 4000:- går på försäkringen. *VÄRLDENS STÖRSTA LÄTTNADENS SUCK!!!!!!!". Med tanke på att vi la ungefär lika mycket på en service bara för en vecka sen så är det mycket mycket välkommet.
-att en snubbe kommer att köra ner Audin från Hudik till oss på tisdag.
 
Hur grymt!!????
 
Förresten. Arbetsplats vintern 12/13.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Lite krassliga bilder, tänkte egentligen knäppa lite när ljusen är tända, och mysbelysningen är kirrad, men det kändes tillräckligt nördigt att smyga runt med kameran i dagsljus så mysbilderna får vänta till en annan gång när "ny-på-jobbet"-känslan har lagt sig lite :)
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: