Maria Bäckström...

Ja må han leva uti hundrade år.

Kategori: Allmänt

Helgen har nått sitt slut, och igår gick den beryktade 30-årsfesten av stapeln. Vi hade otroligt trevligt, och det blev som förväntat en redig fest som både började och slutade på All Stars. När musiken dog, och personalen tände lyset gick det upp för oss att dom kanske vill stänga, så en taxiresa senare landade jag hemma med en flottig kebabtallrik och ett par röda pumps som jag med all säkerhet aldrig kommer att vilja använda igen. Ever.

Tog förvånansvärt många bilder men som alltid med mobilbilder på en mörk nattklubb med darrig vin-hand - DÅLIG KVALITET! Har ljusat upp och lagt filter på många bilder för att i överhuvudtaget kunna urskilja dem. Anywho.
 
 Sorry Felicia för ögat, skulle fixa till röda ögon, resultatet blev inte det förväntade dock. Det här var den enda bilden från när vi satt ner och "socialiserade".
 
 
Anneli och Signe.
 
Han som klassas till kategorin "Tretti, förti, år"
 
Lady in red - Sofie.
 
Mobilklubben.
 
 
Födelsedagsgrabben med en enklare pava rosé på 6 liter.
 
Amaretto Sour och höga klackar. Två underbara bovar som båda har stor skuld i den sargade kropp jag får utstå idag.
 
Under kvällen och natten insåg jag hur kort-beroende jag är. Baren i festvåningen tog inte kort och inte heller korvmojjen. Inget man är van vid direkt. Nåväl. Här slutade kvällen. Och förutom segheten och det diffusa illamåendet idag, så skulle folk gärna kunna fylla år lite oftare :)
 
Klockan är över ett och jag borde hoppa i säng. Känner jag lillen rätt så blir det tidigt imorgonbitti. Hundkurs nummer fyra imorgonkväll även. Invänta en stadig uppdatering. Ciao.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: